Chwastożercy zapraszają na chwaszczenie kulinarne dla dorosłych. Spotykamy się w Studio Wnętrz Artecubo.
Poznacie kolejne chwasty jadalne, wysłuchacie opowieści o nich (wykład!) i przyrządzicie samodzielnie potrawę z jadalnych, lokalnych chwastów zebranych dla Was z terenu Wzgórz Trzebnickich i Kocich Gór (Węgrów, Zaprężyn). W programie: podagrycznik pospolity Aegopodium podagraria babka zwyczajna Plantago major Liczba miejsc ograniczona, zapraszamy do rejestracji! Koszt udziału: 40 PLN pojedyncze seminarium lub 30 PLN przy rejestracji na 2 kolejne seminaria majowe (20+27V) Liczba miejsc ograniczona, decyduje kolejność PRZEDPŁAT Zapisy do 19 maja wyłącznie mailowo: chwastozercy(@)gmail.com MIEJSCE: ul. Stawowa 1, róg zi ul. Kościuszki, ARTECUBO Studio Wnętrz FACEBOOK EVENT - tutaj Jeśli chcesz skontaktować się ze Slow Food Dolny Śląsk, zapraszamy tutaj :) |
Chwastozercy >